Instructions

CSR_Admin

Administrator
Staff member
Mar 10, 2004
5,113
We have moved over to the new server. All of the site features will be added over the next few days. As time permits. If you have any trouble using any of the features that are accessible please report it here. If you are not able to post then send me an email to jim @ boemarine.com about it.

thank you
 
Not sure if I did something wrong or not, but when I posted my reply to the "Server is moving" topic, I got an error message:

--------------

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

-----------------

I tried twice, got the same error each time, and when I gave up and returned to the topic there were two copies of my post.


EDIT....but this post worked just fine.....

Jeff
 
"Invisible" mode does not work. You still show up on the user list but there is an asterisk after your name instead.

Hey Dave there is no hiding on this forum. :lol:
 
Time/Clock is not working? Notice the post should have been after Dave. I did it at 8:30PM Eastern Time. May want to make it based on one central time or post/threads are really going to get messed up:smt017
 
"Invisible" mode does not work. You still show up on the user list but there is an asterisk after your name instead.
 
Is there a "DELETE" function for errant postings? Yesterday, when my photos didn't upload, I tried, but was unable to delete the entire post.
 
No, just leave a note that says "please delete" in the post body. you can practice with attachments down in the Test forum.
 
I can't find the link "View Posts Since Last Visit". It was very helpful feature. Is it gone or where can I find it?

Thanks,
Alex.
 
Not sure if it is the right one, but I've been using the one under the "quick links" top menu option "Todays Post"
 
While browsing the site I'm getting kicked out and have to re-login. Is there a timeout setting I can adjust locally or there's something else?

Thx,
Alex.
 
Testing something in Samsung Gallery to see if it affects Google Photos. Might have found a work around

20230825_095104.jpg
 

Forum statistics

Threads
113,118
Messages
1,426,517
Members
61,035
Latest member
Lukerney
Back
Top