Is it me or is the site running slow right now...

ChuckW

Active Member
Mar 6, 2009
1,487
MA & Southwest FL
Boat Info
2007 RoadKing Tri-Axle Trailer towed by a 2013 Yukon XL K2500
Engines
496 MAG Bravo III
Seems to be taking a lot longer to responde to searches and forum access....:smt024
 
Creeping along for a few days now for me. I have just given up waiting a few times or surfed elsewhere as my CSR page loaded.
 
It looks to be the site that's serving the advertising that is causing the slow load times.
 
Is it going fast for anybody, or just slow for a few people? The people that have donated don't even see ads so it would not be from any ads. I have all the ads visible to me and its flying for me. So is it fast for anybody else out there? I view it remotely just like everybody else.
 
It is very slow for me also. Seriously... I'm not joking.

I'm guessing if you get rid of wingless, it might speed up... lets try that first. OK?
 
I just got this malformed HTML:

CSRscrewup.jpg
 
Actually there have been some very slow occasions with the web entirely over the last several days. Maybe the WWW is under government control now; then again it could be wingless.
 
It is very slow for me also. Seriously... I'm not joking.

I'm guessing if you get rid of wingless, it might speed up... lets try that first. OK?

I was wondering how long it would take before that angle would come up? :huh:
 
Zipping right along for me too. The reason I suggested the ad servers was that the url was showing at the bottom of the browser until the page started to load, like it was hanging, waiting for it.

Anyway, what ever it was, it all looks well now!
 

Forum statistics

Threads
112,715
Messages
1,417,359
Members
60,762
Latest member
azalldaylong
Back
Top